Schmachtl

Vodící řetěz řady Multiline – MP 3000

18/07/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Plastové vodící řetězy řady MP 3000 od německého výrobce Murrplastik jsou vysoce odolné a kvalitní vodící řetězy, vhodné i do náročných provozů, kde vynikají svoji vysokou spolehlivostí a dlouhou životností.

Vyrobeny jsou z modifikovaného polyamidu (PA) bez přísad halogenů, silikonů a těžkých kovů.

Teplotní rozsah použití řetězu je -30,0°C - +120°C.

Řetěz je možné nakonfigurovat v šířkách od 44 -143 mm a s poloměrem ohybu 50 – 300mm.

Řetěz je rovněž možné nakombinovat s širokou paletou vnitřních příček a regálových systémů a také samozřejmě s různými řetězovými zakončeními.

K dispozici jsou také dva druhy vodících kanálů pro tyto řetězy a to v hliníkovém provedení, tak v galvanicky pokoveném provedení.

rozvadecove-kanaly-iboco

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Elektrotechnika

Italský výrobce závěsných ovladačů pro jeřábovou techniku RAVIOLI S.p.A. nabízí mimo jiné i jedno-řadé provedení závěsných ovladačů pod označením LADY. Ovladače jsou určeny pouze pro ovládání pomocných obvodů.

Elektrotechnika

Maják určený pro průmyslové aplikace, kde jsou vyžadovány vysoké výkonové parametry z hlediska světelného pokrytí.

Elektrotechnika

Nové bezpečnostní madlo P-KUBE Lite se připojuje k rodině P-KUBE a rozšiřuje tak nabídku bezpečnostních madel série P-KUBE. Tento nový model, vyrobený z odolného technického plastu, je ergonomický a funkční a to při zachování výrazného moderního designu rodiny P-KUBE.