Schmachtl

Paletování pomocí kolaborativních robotů

01/10/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Zjistěte, proč byly po celém světě nasazeny tisíce kolaborativních robotů k optimalizaci paletizačních úloh na konci linky v několika průmyslových odvětvích potravinářského, kosmetického a farmaceutického.

S více než 75 000 coboty instalovanými ve firmách od malých rodinných podniků až po globální giganty je UR od počátku lídrem na trhu cobotů. Koboty UR automatizují všechny procesy na konci linky - nakládání zásobníků, orientaci, stavění beden, balení beden, kartonování, paletizaci a další. Níže se dozvíte, jak společnosti využívají coboty UR v balicích provozech.

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Automatizace

Multifunkční PLC + HMI s 15,6“ dotykovým displejem s rychlou odezvou, rychlým prováděním úloh v reálném čase a rozsáhlou nabídkou funkcí.

Automatizace

Nové kubické ultrazvukové senzory s malou mrtvou zónou a třemi nastavitelnými šířkami zvukového kužele pro přesné spínání a výsledky měření.

Automatizace

Nejkompaktnější, modulární a programovatelná bezpečnostní řídicí jednotka pro konstrukci strojů a zařízení. Bezpečnostní funkce jsou parametrizovány v souladu s normami pomocí intuitivního a bezlicenčního softwaru samos ® PLAN6.