Schmachtl

Nový UniStream US15-B10-B1

22/09/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Multifunkční PLC + HMI s 15,6“ dotykovým displejem s rychlou odezvou, rychlým prováděním úloh v reálném čase a rozsáhlou nabídkou funkcí.

Toto PLC je speciálně navrženo pro komplexní řídicí projekty, které vyžadují velkou obrazovku s vysokým rozlišením v kombinaci s výkonnými řídicími a komunikačními funkcemi, které maximalizují potenciál vaší aplikace.

PLC + HMI US15-B10-B1 nabízí větší výkon spolu se všemi funkcemi řady UniStream Built-in - a ještě více, včetně volitelné podpory EtherCAT a EtherCAT Motion.

Klíčové vlastnosti:

  • Zvýšený výkon: Využijte výrazného zvýšení výpočetního výkonu, který optimalizuje efektivitu a plynulejší ovládání vašich aplikací.
  • Rychlejší provádění úloh v reálném čase: US15-B10-B1 vyniká vyšší rychlostí a přesností při provádění úloh v reálném čase.
  • 15,6“ dotykový HMI: Velký displej s vysokým rozlišením poskytuje dostatek prostoru pro návrh intuitivních a uživatelsky přívětivých rozhraní; zvýšený výpočetní výkon má za následek rychlou odezvu obrazovky.
  • Přizpůsobte si vstupy a výstupy: Přidejte pouze přesně požadované vstupy/výstupy a sestavte konfiguraci podle konkrétních potřeb systému. Připojením modulů Uni-IO na zadní stranu získáte řídicí jednotku „vše v jednom“; můžete rozšířit pomocí modulů Uni-I/O nebo vzdáleně pomocí modulů Ethernet Remote I/O a I/O-Link.
  • Komunikace: Fieldbus: Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP, MODBUS TCP, CANopen, CANlayer2, UniCAN, BACnet, KNX, EtherCAT. Rozšířená: MQTT Client, REST API, Redfish, SPA, OCPP (nabíječka EV), SNMP, SQL Client, Web Server, E-mail & SMS, Telegram, VNC, FTP, podpora modemu 4G.

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Automatizace

Zjistěte, proč byly po celém světě nasazeny tisíce kolaborativních robotů k optimalizaci paletizačních úloh na konci linky v několika průmyslových odvětvích potravinářského, kosmetického a farmaceutického.

Automatizace

Nové kubické ultrazvukové senzory s malou mrtvou zónou a třemi nastavitelnými šířkami zvukového kužele pro přesné spínání a výsledky měření.

Automatizace

Nejkompaktnější, modulární a programovatelná bezpečnostní řídicí jednotka pro konstrukci strojů a zařízení. Bezpečnostní funkce jsou parametrizovány v souladu s normami pomocí intuitivního a bezlicenčního softwaru samos ® PLAN6.