Schmachtl

Nové bezpečnostní madlo P-KUBE LITE

17/07/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Nové bezpečnostní madlo P-KUBE Lite se připojuje k rodině P-KUBE a rozšiřuje tak nabídku bezpečnostních madel série P-KUBE. Tento nový model, vyrobený z odolného technického plastu, je ergonomický a funkční a to při zachování výrazného moderního designu rodiny P-KUBE.

Toto bezpečnostní madlo je kompatibilní s bezpečnostními zámky série FG a FY.

Posuvné madlo a nedemontovatelný aktuátor

Posuvné madlo umožňuje snadnou a okamžitou aktivaci zámku. Díky tomu, že je aktuátor upevněný přímo na madle, je jeho odstranění nemožné, což zajišťuje vyšší úroveň bezpečnosti.

nove-bezpecnostni-madlo-p-kube-lite

Flexibilní instalace

Symetrický design bezpečnostního madla P-KUBE Lite jej činí jedinečným na trhu a umožňuje instalaci z více stran bez ohledu na jeho konfiguraci. Může být instalováno na otočné nebo posuvné dveře a to jak na levé, tak na pravé straně.

nove-bezpecnostni-madlo-p-kube-lite

Centrovací čep

Silný centrovací čep na madle má dvojí účel:

  • Pomáhá tomu, aby aktuátor byl správně zasunut do zámku a tím zabraňuje vychýlení dveří a následnému selhání aktivace zámku.
  • Zabraňuje přímé kolizi mezi zámkem a aktuátorem v případě, že jsou dveře zavřeny silou.
nove-bezpecnostni-madlo-p-kube-lite

Ochrana proti neoprávněné manipulaci

Použití bezpečnostních ochranných krytek zabraňuje neoprávněné manipulaci s upevňovacími šrouby na madle a umožňuje instalaci pomocí standardních šroubů namísto speciálních šroubů odolných proti manipulaci.

nove-bezpecnostni-madlo-p-kube-lite

Další vlastnosti:

Blokovací tlačítko Blokovací tlačítko: Rukojeť madla může být vybavena blokovacím tlačítkem, které se automaticky aktivuje při otevření dveří, čímž se zabrání náhodnému nebo nežádoucímu posunutí.

Zámek: Madlo může být vybaveno uzamykatelným zámkem, který bezpečně uzamkne madlo v otevřené poloze.

Možnost blokování madla v otevřené poloze: Čtyři otvory na madle umožňují obsluze vstoupit do chráněného nebezpečného prostoru, připevnit až čtyři visací zámky a zabránit tak náhodnému zavření dveří třetími osobami.

Blokovací systém na těle zámku: Madlo P-KUBE Lite je rovněž kompatibilní s blokovacím zařízením, které je upevněno přímo na bezpečnostním zámku a které zabraňuje náhodnému zavření ochranného krytu. Umožňuje obsluze připojit až devět visacích zámků a zároveň brání vložení jakýchkoliv záložních aktuátorů do bezpečnostního zámku.

Vnitřní páka pro nouzový únik: Madlo může být vybaveno pákou umístěnou na vnitřní straně dveří, která umožňuje operátorům uniknout, pokud uvíznou v nebezpečné zóně.

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Elektrotechnika

Italský výrobce závěsných ovladačů pro jeřábovou techniku RAVIOLI S.p.A. nabízí mimo jiné i jedno-řadé provedení závěsných ovladačů pod označením LADY. Ovladače jsou určeny pouze pro ovládání pomocných obvodů.

Elektrotechnika

Plastové vodící řetězy řady MP 3000 od německého výrobce Murrplastik jsou vysoce odolné a kvalitní vodící řetězy, vhodné i do náročných provozů, kde vynikají svoji vysokou spolehlivostí a dlouhou životností.

Elektrotechnika

Maják určený pro průmyslové aplikace, kde jsou vyžadovány vysoké výkonové parametry z hlediska světelného pokrytí.