Schmachtl

Kabelový navíječ MAJOR PLUS 400

04/09/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Kabelový navíječ vyrobený z velmi odolného materiálu s ochranou proti přetížení a vybavený odpojitelným blokovacím zařízením..

Ideální pro montáž na stěnu. Kabelový navíječ je včetně přívodky CEE a zásuvky CEE 16A 5p 400V.

Technické údaje:

Délka kabelu
15m
Typ kabelu
H07RN-F 5G2,5
Jmenovité napětí
400V
Výkon (navinovací/odvinovací)
2800W/5000W
Stupeň krytí
IP24
Hmotnost
5,6 kg

Objednací kód: PC-42285

kabelovy-navijec-major-plus-400

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Vysoce kvalitní tvrdokovová fréza pro vytvoření montážních otvorů ve stávajících tepelně izolačních sdružených systémech nebo stěnách provedených jako odlehčená konstrukce

Nahrazování osvědčených záložních zdrojů Multisentry jejich moderními nástupci z řady Sentryum stále pomalu, ale jistě pokračuje. Výkonová řada UPS Sentryum byla doplněna o další modely a tyto špičkové záložní zdroje jsou nyní dostupné až do výkonu 120kW.

Systém krabic KompaX®1 pro vestavná bodová svítidla, LED svítidla a reproduktory v betonových stropech s bohatým příslušenstvím pro téměř jakékoli použití. Výškově nastavitelný pomocí mezirámečku a obzvlášť praktický díky výběru různých čelních dílů.

UP-PLUS je nová generace kombinované krabice instalované pod omítku s inovativní kombinovanou průchodkou pro rychlé kombinace bezpečné proti pootočení a variabilním prostupem pro trubky M20/M25 a velkým instalačním prostorem.