Menu

DC nabíjecí stanice EKOenergetyka v nabídce Schmachtl CZ III

02/05/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

V pokračování přehledu produktů EKOenergetyka se podíváme na satelitní nabíjecí stojan SAT 400. Nabíjecí stanice satelitního typu mají oddělenou distribuční část (samotný stojan s řídící elektronikou, platebním terminálem, komunikační částí) a výkonovou část, která může být umístěna mimo samotnou nabíjecí zónu. Takové řešení přináší úsporu místa přímo v místě nabíjecích stání, možnost instalovat několik satelitních stojanů na jednu zdrojovou jednotku a v neposlední řadě umístit výkonovou část nabíječky do technického zázemí z dohledu a dosahu zákazníků.

Nabíjecí stojan SAT 400

SAT 400 je k dispozici v různých konfiguracích, které dokonale odpovídají potenciálu konkrétního místa. Je k dispozici ve variantě s jedním konektorem, nebo se dvěma konektory. Tato kompletní nabídka může zahrnovat všechny užitečné a doplňkové atributy, jako je HMI, AD displej, systém přímých plateb na jedné nebo obou stranách satelitu. Individuální konfigurace umožňuje se plně přizpůsobit konkrétním požadavkům vyplývajícím ze situace na nabíjecím místě.

EKOenergetika
  • Satelit kompatibilní s vysokovýkonnými nabíjecími stanicemi
  • Maximální nabíjecí proud 400 A (až 500 A)
  • Možné základní konfigurace: čelní levostranné, čelní pravostranné, oboustranné a průchozí
  • Cable Management System (CMS) s otočným ramenem (270 stupňů a dosah 4,5 metru)
  • Až 2 nabíjecí body (1 satelit)
  • 10“ integrovaný displej s RFID
  • Obrazovka a platební terminál na obou stranách satelitu (volitelně)
  • Výběr operátorů a platebních terminálů – Pax IM30, Payter Apollo, Valina, Ingenico 2000
  • Stav nabíjecího místa – LED pás (plná viditelnost 360 stupňů)
  • Kabel CCS 5 m. Podporuje všechna elektrická vozidla (se zásuvkami CCS)
  • Vyhovuje Eichrecht & MID
  • Přizpůsobeno pro integraci se všemi poskytovateli nabíjecích služeb
  • Připraveno k připojení k napájecí jednotce Axon Side 360 DLBS (až 6 nabíjecích bodů), Axon Side 400 (až 2 nabíjecí body)

Proprietární systém správy kabelů

Cable Management System (CMS) SAT 400 reaguje na rostoucí potřebu pokrytí a přizpůsobení dostupnému městskému prostoru, zatímco jeho inovace a další funkce výrazně zlepšují uživatelský komfort. Patentovaný systém Ekoenergetyka je vyvinut s cílem maximalizovat pohodlí uživatelů osobních a užitkových vozidel. CMS je vybaven otočným ramenem, které dosahuje širokého poloměru až 4,5 metru. Kabely jsou udržovány v bezpečné vzdálenosti od země a nepřekáží uživatelům při nabíjení. Ergonomicky navržený konektor s vestavěným závěsným slotem a užitečným osvětlením umožňuje intuitivní a snadné nabíjení v kteroukoli denní i noční dobu a umožňuje snadné nabíjení i osobám s omezenou pohyblivostí.

EKOenergetika

Dynamický systém vyvažování zátěže

SAT 400 je součástí nejmodernějšího nabíjecího systému. Druhou nezbytnou součástí je také pohonná jednotka Axon Side 360 DLBS, která dynamicky a efektivně přenáší výkon k nabíjení až 6 vozidel současně. Důležité je, že každé elektrické vozidlo dostává garantované minimální množství energie, zatímco systém pracující v dynamickém režimu reálného času optimálně rozděluje přebytečný výkon do vozidel. Dynamický systém DLBS dokáže plně využít potenciál nabíjecí stanice, což má za následek rychlejší nabíjení a nižší náklady

Platby nebyly nikdy tak snadné

SAT 400 také nabízí plnou flexibilitu, pokud jde o platební systémy. Vyberte si z řady možností, které umožňují flexibilní výběr platebních operátorů a terminálů, včetně w_tym PAX IM30, Payter Apollo, Valina, Ingenico 2000. U nás můžete implementovat i Plug & Charge, díky kterému je používání naší nabíječky ještě jednodušší, intuitivnější a především bezpečné.

EKOenergetika
EKOenergetika

Nové reklamní příležitosti

Objevte nové obzory v reklamních příležitostech s novým pokročilým 24palcovým reklamním displejem. Je vybaven vzdáleným nezávislým systémem správy reklamního obsahu, který dává neomezené možnosti personalizace a přizpůsobení reklamy potřebám vašeho podnikání.

Certifikace

AXON Easy má certifikaci „Eichrecht“, což potvrzuje shodu s německými předpisy ohledně měření a účtování spotřeby elektrické energie.

Výkonová jednotka AXON SIDE 360 DLBS

EKOenergetika

Inteligentní výkonová jednotka AXON SIDE 360 DLBS zajišťuje napájení až pro 6 kusů satelitních nabíjecích stojanů.

Dynamický systém vyvažování zátěže DLBS

DLBS je součástí nabíjecího systému, jehož základní součástí je výkonová jednotka AXON SIDE. Kompletní systém se skládá z uživatelských jednotek (satelitů), které přijímají distribuovanou energii a dynamicky zajišťují současné nabíjení až 6 vozidel. Důležité je, že každé elektrické vozidlo dostává vždy garantovaný minimální výkon a navíc systém dynamicky rozděluje přebytečnou energii do jednotlivých vozidel. Dynamický systém DLBS dokáže plně využít potenciál nabíjecí stanice, což má za následek rychlejší nabíjení a nižší náklady.

Toto chytré a efektivní řešení nabíjení ovlivňuje nejen dobu nabíjení a účinnost spotřeby energie, ale také minimalizuje ztráty energie. Každé elektrické vozidlo dostává vždy garantovaný minimální výkon. Nabíjecí výkon je odvozen od spotřeby elektrického vozidla. Systém pracuje v dynamickém režimu v reálném čase a zajišťuje optimální rozdělení přebytečného výkonu mezi vozidla. To vše přispívá k energetické účinnosti až 100 % a to vše zajišťuje zkrácení doby nabíjení vozidla, nižší provozní náklady, minimalizaci nevyužitého výkonu a maximalizaci využití možností nabíjecí stanice.

  • Nabíjecí stanice – Power Unit
  • 360 kW DC
  • Dynamický systém vyvažování zátěže (DLBS)
  • Maximální nabíjecí proud – 2 x 500 A / 6 x 200 A
  • Pracuje se 6 satelity
  • Nabíjecí výkon na základě požadavků na napájení EV
  • Optimální rozdělení přebytečného výkonu mezi vozidla
  • Rozlišení přepínání výkonu mezi výstupy je 60 kW Připraveno pro připojení k SAT 400, SAT 600, SAT Box, Sat One+
  • Přizpůsobeno pro integraci se všemi poskytovateli nabíjecích služeb
  • Koncept vytvořený pro vytvoření a rozšíření vícenásobných nabíjecích uzlů
EKOenergetika