Schmachtl

Chytrá správa nabíjení pro více nabíjecích bodů kontrolér M20

17/10/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Plně si uvědomujeme nutnost inteligentní správy nabíjení. Vždyť již naše wallboxy řady X již dlouho poskytují dynamické ovládání až patnácti wallboxů řady C, založené na dělení výkonu. Inteligentní řízení je nutností všude, kde je do elektrického systému budovy připojeno více nabíjecích stanic – například na vícepodlažních nebo podzemních parkovištích, nákupních centrech, v hotelech a na firemních parkovištích. Vzhledem k tomu, že pokračující šíření eMobility bude vyžadovat stále větší systémy s více nabíjecími body, vyvinuli jsme řešení, které umožňuje velmi snadné vytvoření i rozsáhlého systému nabíjení. Řídící jednotka nabíjení KeContact M20 umožňuje chytré ovládání až 200 nabíjecích stanic a pomáhá zvýšit výkon nabíjení na velkých parkovištích s odpovídajícím počtem elektromobilů. Navíc se vyrábí klimaticky neutrálním způsobem – stejně jako naše nástěnné boxy.

Přehled výhod řídicí jednotky nabíjení M20:

  • Chytré ovládání až 200 nástěnných boxů KEBA
  • Umožňuje dynamické řízení zátěže a tím optimální a bezpečné využití elektrického systému budovy
  • Plná konektivita pomocí OCPP přes LAN nebo 4G/LTE
  • Snadná konfigurace celé dobíjecí infrastruktury prostřednictvím centrálního webového rozhraní
  • Zabraňuje nadměrné asymetrické zátěži pomocí fázově správného řízení nabíjecích relací
  • Chytré řízení zátěže s až 15 volně konfigurovatelnými nabíjecími clustery
  • Připravené na budoucnost s vhodnou variantou nabíječky KeContact P30 podporuje identifikaci vozidla podle ISO 15118

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Fotovoltaika

Zvýšený zájem o obchodování na spotových trzích a o program SDG nás přivedl k publikování tohoto jednoduchého návodu pro připojení a nastavení převodníku USR, který tvoří rozhraní mezi střídačem Wattsonic a vaší sítí LAN a který umožňuje programu SDG převzít kontrolu nad střídačem a úložištěm.

Fotovoltaika

Jsme rádi, že Vám můžeme oznámit tuto skvělou zprávu. Seznam doporučených střídačů a komponentů pro fotovoltaické elektrárny, připojované do sítě EG.D, a.s. se právě rozšířil o střídače Wattsonic.

Fotovoltaika

V poslední části se ještě krátce podíváme na komerční baterie. Komerční baterie jsou konstruovány s ohledem na dlouhodobé poskytování vysokých výkonů.

Fotovoltaika

Jak jsme slíbili v první části našeho povídání o bateriích, budeme se v dnešním pokračování zabývat konkrétněji vysokonapěťovými bateriemi Wattsonic a BMS Wattsonic.