Schmachtl

Bezpečnostní signalizační řešení pro stavební průmysl

18/07/2024Whitney leaning against a railing on a downtown street

Rostoucí trend urbanizace a rozvoje osídlení klade důraz na potřebu zlepšit produktivitu, efektivitu a bezpečnost stavenišť.

Italská firma Sirena S.p.A. je jedním z předních mezinárodních dodavatelů bezpečnostních signalizačních zařízení, který podporuje stavebnictví za pomoci řešení zajišťující varování před poruchami a nebezpečím v různých oblastech použití: požární poplachové systémy dle směrnice EN54, signální majáky, průmyslové semafory a v neposlední řadě kompaktní signální zařízení pro všeobecné účely.

Signalizační zařízení stavenišť: Jeřáby

bezpecnostni-signalizacni-reseni

Signalizační zařízení stavenišť: Mini jeřáby

bezpecnostni-signalizacni-reseni

Signalizační zařízení pro stavební činnost

bezpecnostni-signalizacni-reseni

Požární sirény a majáky dle směrnice EN54

bezpecnostni-signalizacni-reseni

Signální prvky pro přístupové systémy a parkování

bezpecnostni-signalizacni-reseni

Signální a osvětlovací zařízení pro rozváděče

bezpecnostni-signalizacni-reseni

Stáhněte si přehledový katalog a zjistěte, jak zvýšit bezpečnost a efektivitu provozu ve stavebnictví pomocí široké nabídky prvků optické a akustické signalizace SIRENA.

Mohlo by Vás zajímat

informace o připravovaných veletrzích, školeních, novinkách, speciálních cenových nabídkách a různých zajímavých akcích.

Elektrotechnika

Italský výrobce závěsných ovladačů pro jeřábovou techniku RAVIOLI S.p.A. nabízí mimo jiné i jedno-řadé provedení závěsných ovladačů pod označením LADY. Ovladače jsou určeny pouze pro ovládání pomocných obvodů.

Elektrotechnika

Plastové vodící řetězy řady MP 3000 od německého výrobce Murrplastik jsou vysoce odolné a kvalitní vodící řetězy, vhodné i do náročných provozů, kde vynikají svoji vysokou spolehlivostí a dlouhou životností.

Elektrotechnika

Maják určený pro průmyslové aplikace, kde jsou vyžadovány vysoké výkonové parametry z hlediska světelného pokrytí.

Elektrotechnika

Nové bezpečnostní madlo P-KUBE Lite se připojuje k rodině P-KUBE a rozšiřuje tak nabídku bezpečnostních madel série P-KUBE. Tento nový model, vyrobený z odolného technického plastu, je ergonomický a funkční a to při zachování výrazného moderního designu rodiny P-KUBE.